December 21, 2014

Service auto Ford - Reparatii auto de calitate, termene de executie scurte


vopsitorie auto

VOPSITORIE AUTO. POLISH AUTO. CERUIRE AUTO.

In Atelierul de vopsitorie executam: vopsitorie auto, redresare caroserie auto, polish auto, ceruire auto, pregatire vopsitorie, tuning vopsitorie, antifonare, etc. Toate aceste servicii sunt realizate fie ca reparatie vopsitorie, vopsitorie piese, vopsitorie partiala sau vopsitorie totala.

Vopsitoria este operatiunea finala  pentru redarea aspectului exterior initial al autoturismului dupa un accident rutier sau ca urmare a deteriorari in timp a vopselei auto.
Principalele utilaje pe care le utilizam in activitatea de vopsitorie sunt: cabina de vopsit Usi Cronotech Italia cu ardere directa de gaz natural , asistata de calculator, cu inaltime activa de 3,8 m si un volum de aer intre 35000 si 37000 mc/h, zona dubla de pregatire anticoroziva cu recircularea aerului, standul computerizat de prepararea vopselei, aparate de uscat infrarosu, scule si dispozitive specifice, etc. Cea mai importanta conditie pentru realizarea unor lucari de vopsitorie auto de calitate, dotarea tehnica a atelierului de tinichigerie si vopsitorie auto, este realizata/indeplinita foarte bine si service-ul auto FordCSD.

Materialele de baza utililizate in vopsitorie sunt: fuller (grund), vopseaua pe baza de apa si lacul de protectie, chit, abrazive, etc provenite de la cei mai buni furnizori din piata.

Pentru toate lucrarile de vopsitorie auto, fie totala, fie pentru piese, elaboram devize in Eurotax, garantie a utilizarii timpilor de manopera normati si a consumurilor specifice recomandate de producatori. Toate acestea si tariful de manopera mic determina o vopsitorie ieftina, un pret mic de vopsitorie. Este usor de observat TRANSPARENTA TOTALA pe care o avem cu clientii in evaluarea pretului lucrarilor de vopsitorie auto.

Efectuam lucrari de vopsitorie auto de calitate pentru toate categoriile de masini existente pe piata ca vopsitorie multimarca, suntem specializati pe vopsitoria Ford: Ka, Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga, Galaxy, Tourneo, Transit, Connect, Bmax, Cmax, Smax, Ranger, etc.

Dupa reinstalarea tuturor echipamentelor in noua locatie din Tunari,  prin implementarea Sistemului de management de urmarire a lucrarilor efectuate, inclusiv pregatirea tehnica mai buna a personalului a condus la imbunatatirea calitatii lucrarilor de vopsitorie si reducerea considerabila a termenelor de executie. Foarte multi clienti au constatat calitatea deosebita a lucrarilor noastre de vopsitorie auto din ultima perioada.

Marea majoritate a clientilor nostri provin din Bucuresti si Judetul Ilfov: Voluntari, Pipera, Otopeni, Tunari, Balotesti, Mogosoaia, Stefanesti, Sectorul 1, Sectorul 2, Platforma industriala Pipera, Zona comerciala Baneasa, Cartierele Floreasca, Tei, Colentina, etc, in general zona de nord a Municipiului Bucuresti. Avem clienti  si din restul judetelor Romaniei, unii chiar din tarile Uniunii Europene.

Va recomandam  sa urmariti rubrica PROMOTII pentru serviciile de tinichigerie si vopsitorie auto si nu numai.

Solicitati o programare/oferta    AICI …

 

Service auto , Vopsitorie auto, tinichigerie auto, polish si ceruire auto

NOU!!!

Incepand cu luna noiembrie 2014 va oferim facilitatea de plata in rate a prestatiilor facturate de CSD, mai mari de 1000 lei, prin RAIFFEISEN BANK .
Detalii la "Despre noi’’.