31/03/2015

Service auto Ford - Reparatii auto de calitate, termene de executie scurte


vopsitorie auto

VOPSITORIE AUTO. POLISH AUTO. CERUIRE AUTO.

In Atelierul de vopsitorie executam: vopsitorie auto, redresare caroserie, polish auto, ceruire auto, antifonareauto , etc. Toate aceste servicii sunt realizate fie pentru una sau mai multe piese, fie pentru intreaga masina.

Vopsitoria auto este operatiunea finala  pentru redarea aspectului exterior initial al autoturismului dupa un accident rutier sau deteriorarea in timp a vopselei auto.
Principalele utilaje pe care le utilizam in activitatea de vopsitorie auto sunt: cabina de vopsit Usi Cronotech Italia cu ardere directa de gaz natural , asistata de calculator, cu inaltime activa de 3,8 m si un volum de aer intre 35000 si 37000 mc/h, zona dubla de pregatire anticoroziva cu recircularea aerului, standul computerizat de prepararea vopselei, aparate de uscat infrarosu, scule si dispozitive specifice, etc.

Materialele de baza utililizate in vopsitoria auto sunt: fuller (grund), vopseaua pe baza de apa si lacul de protectie, chit, abrazive, etc provenite de la cei mai buni furnizori din piata.

Pentru toate lucrarile de vopsitorie auto, fie totala, fie pentru piese, elaboram devize in Eurotax, garantie a utilizarii timpilor de manopera normati si a consumurilor specifice recomandate de producatori. Toate acestea si tariful de manopera mic fac ca reparartiile noastre de vopsitorie sa fie foarte ieftine. Asa se explica cresterea continua a volumului de servicii de vopsitorie auto in anul 2014.

Efectuam lucrari de vopsitorie auto de calitate pentru toate categoriile de masini existente pe piata ca vopsitorie multimarca, suntem specializati pe vopsitoria Ford: Ka, Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga, Galaxy, Tourneo, Transit, Connect, Bmax, Cmax, Smax, Ranger, etc

Prin cresterea exigentei controlului in urmarirea lucrarilor efectuate, inclusiv pregatirea tehnica mai buna a personalului am reusit imbunatatirea calitatii lucrarilor de vopsitorie si reducerea considerabila a termenelor de executie. Foarte multi clienti au constatat calitatea deosebita a lucrarilor noastre de vopsitorie auto.

Marea majoritate a clientilor nostri provin din Bucuresti si Judetul Ilfov. Avem clienti  si din restul judetelor Romaniei, uni chiar din tarile Uniunii Europene.

Serviciile de vopsitorie auto cu plata cash se incadreaza in serviciile care se pot achita in rate, fara dobanda, prin Raiffeisen Bank.

Va recomandam sa nu pierdeti promotiile noastre.

Solicitati o programare/oferta    AICI …

 

Service auto , Vopsitorie auto, tinichigerie auto, polish si ceruire auto

NOU!!!

Incepand cu luna noiembrie 2014 va oferim facilitatea de plata in rate a prestatiilor facturate de CSD, mai mari de 1000 lei, prin RAIFFEISEN BANK .
Detalii la "Despre noi’’.