September 22, 2014

Service auto Ford - Reparatii auto de calitate, termene de executie scurte


vopsitorie auto

In Atelierul de vopsitorie executam: vopsitorie, redresare caroserie, polish, ceruire, antifonare, etc. Toate aceste servicii sunt realizate fie pentru una sau mai multe piese, fie pentru intreaga masina.

Vopsitoria este operatiunea finala  pentru redarea aspectului exterior initial al autoturismului dupa un accident rutier sau deteriorarea in timp a vopselei auto.
Principalele utilaje pe care le utilizam in activitatea de vopsitorie sunt: cabina de vopsit Usi Cronotech Italia cu ardere directa de gaz natural , asistata de calculator, cu inaltime activa de 3,8 m si un volum de aer intre 35000 si 37000 mc/h, zona dubla de pregatire anticoroziva cu recircularea aerului, standul computerizat de prepararea vopselei, aparate de uscat infrarosu, scule si dispozitive specifice, etc.

Materialele de baza utililizate in vopsitorie sunt: fuller (grund), vopseaua pe baza de apa si lacul de protectie, chit, abrazive, etc provenite de la cei mai buni furnizori din piata.

Pentru toate lucrarile de vopsitorie, fie totala, fie pentru piese, elaboram devize in Eurotax, garantie a utilizarii timpilor de manopera normati si a consumurilor specifice recomandate de producatori. Toate acestea si tariful de manopera mic fac ca reparartiile noastre de vopsitorie sa fie foarte ieftine.

Dupa reinstalarea tuturor echipamentelor in noua locatie din Tunari,  prin implementarea Sistemului de management de urmarire a lucrarilor efectuate, inclusiv pregatirea tehnica mai buna a personalului a condus la imbunatatirea calitatii lucrarilor de vopsitorie si reducerea considerabila a termenelor de executie. Foarte multi clienti au constatat calitatea deosebita a lucrarilor noastre de vopsitorie auto.

Marea majoritate a clientilor nostri provin din Bucuresti si Judetul Ilfov. Avem clienti  si din restul judetelor Romaniei, unii chiar din tarile Uniunii Europene.

Va recomandam  sa vizitati rubrica PROMOTII pentru serviciile de tinichigerie si vopsitorie auto si nu numai.

Solicitati o programare/oferta    AICI …

 

Service auto , Vopsitorie auto, polish, ceruire

Site-ul dumneavoastra poate fi pe pagina 1 in Google

Site-ul tau pe prima pagina in Google!